Jeg føler mig så utilstrækkelig!

Hjertesalat og vegetar croquetter

image

Ja, det jo ingen hemmelighed (faktisk langt fra), at jeg ikke har spist helt “by-the-book” lately. Sådan går det op og ned, og det synes jeg bestemt også der skal være plads til. Jeg har dage hvor jeg virkelig ikke spiser særlig meget, det jeg spiser er som regel meget energi og fyldt med sukker. At det ikke er ideelt, sådan er det – men jeg bliver helt tiden bedre til, at tage mig selv i det, rette ind, sørge for det ikke tager overhånd eller bliver destruktivt. Jeg nægter, at stresse over min mad og tager mig også helt bevidst dage hvor jeg spiser lige hvad jeg har lyst til, og det faktisk i større grad ikke KUN fyldt med sukker, eller pizza nødvendigvis. Det dejligt at opleve, at man faktisk har lyst til en sund, frisk og let salat ret ofte. Det en kæmpe sejr, for en som mig som er vokset op med masser af pasta med kødsovs, stegt flæsk med persille sovs osv. (Det skal man dog heller ikke kimse af!) Jeg siger bestemt aldrig nej til mors gammeldags mad 😍

Nå, men anyways .. På dage hvor jeg føler, at jeg har tiden og overskuddet elsker jeg også at eksperimentere med hvad jeg nu har liggende. Personligt er jeg glad for, at variere mine salater og putte en masse lækre ting i. Salater er nok lidt blevet min force, og noget jeg føler, at jeg har blevet nød til at variere og udforske under mit vægttab. Jeg elsker en god frisk salat, med friske råvarer ligeledes, at prøve nye smagskombinationer af. I starten kan jeg huske, at jeg bestemt ikke brød mig om sådan noget som frisk salat, frisk spinat og i det hele dagen bare intet frisk. Grøntsagerne skulle helst koges, steges eller moses (det kan også være til gavn nogle gange), men man må ikke undgå de friske råvarer og indtage dem som de er. Råt og lækkert ❤️ Heldigvis udvikler ens smagsløg sig, hvis man vel og mærke ikke undgår diverse friske fødevarer som man ellers mener man ikke kan li’. Det kan man godt lære, og det skal trænes ligesom så mange andre ting. “Jeg er meget kræsen.” Det var jeg også, men ønsker man forandring må man også skubbe sig selv ud i det lidt ubehagelige. Det nok en meget bekendt livslov efterhånden.

Hermed lige opskriften på aftenens vegetar middag:

Hjertesalaten bestod af:

En hjertesalat

Lidt frisk granatæble

Øko blomkål

Agurk

Avocado

Små tomater

Og gerne lidt olivenolie, og kerner af en art på toppen (jeg brugte Chiafrø)

Så er det egentlig bare at smide Daloons vegetar Croquetter i ovnen. Med spinat og ost, Jesus de er lækre!

Velbekomme, husk at spis salat til!

Næste indlæg

Jeg føler mig så utilstrækkelig!