Nuværende vægt: Glædelig uvidenhed!

Kom af med 5 cm mavefedt på no time!!!

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du føler du KLAR til det her! Tror du på det? Hvis du ikke tror på, at du kan tabe 5 cm. så kommer det heller ikke til at ske. Troen betyder ALT, og du bliver nød til at være åben, have tillid til det der nu skal ske og åbne dit hjerte helt og aldeles. Den mindste mistanke og forbehold kan ødelægge alt!

12241422_10153785859828750_3800727049064398555_n

SÅ ÅBEN DIT HJERTE HVIS DU VIL AF MED DET SKIDE MAVEFEDT EN GANG FOR ALLE!

Dette skal du bruge:

Et reb
Et Budhahoved
Noget ingefærjuice
En vitamin-pille
En Celine Dion CD.

Har du alle disse ting klar? SÅ kan du gå igang!

Første skridt er, at sætte Celine Dion cd’en på. Hele cd’en skal du så mindst høre på repeat 2 gange indefor ét døgn. Når du har hørt alle sangene, og til sidst er blevet godt og grundigt sindssyg og frusteret SÅ kan vi komme ind i dit sind, SÅ ER DET ÅBEN ADGANG LIGE IND TIL SJÆLEN, så er du skrøbelig og DÈR er du udenfor din komfortzone HVILKET ER DET ENESTE STED DU KAN UDVIKLE DIG! Do you understand me soldier? Det NU du skal udvikle dig!

Godt, så bliver du bare i den smerte du allerde MÅ være i. Ligger dig ned på det forhåbentlige iskolde hårde gulv og binder rebet rundt om din mave. Sørg for, at vitaminpillen, ingefærjuicen og budhahovedet står klart ved siden af dig. Den næste del kræver utrolig præcision, så fokuser VÆR I NUET!

Indenfor 30 sek, SKAL du ha’ opløst vitamin-pillen inden i din mund inden du synker den (SUT PÅ LIVET LØS!) Når den er opløst i din mund, så tag et shot ren ingefærjuice og derefter placer/balancer budhahovedet på dit hovedet, imens du hiver i rebet der er bundet rundt om din mave. Mindst 5 store hiv med alt din kræft! Ja, om det så skal gøre ondt så må det det – fordi man SKAL altså hive ret hårdt før det virker! Men selv indre blødninger er det værd for at komme det usle, ulækre mavefedt til livs ikke?

SÅ BALANCER MED BUDHA, OG HIV SOLDIER! HIIIIIV! GO GO GO!

Du vil måske opleve lidt ubehag lige efterfølgende, men det er meget normalt. No pain, no gain! Kaster du blod op er det kun et godt tegn på at det virker. Fedt kan nemlig ikke lide reb, eller indre blødninger. De indre blødninger opløser fedtet, med godt spark og hjælp fra vitaminpillen OG ingefæren du lige har indtaget.

PS. lige lidt vigtig info til sidst. Sker der ikke noget efter 14 dage, så kan det anbefales at smøre lidt smør på maven, for fedt forbrænder jo fedt som I nok ved 😉

PSS. det ikke meget, men liiidt ironi kan godt forekomme i dette indlæg!

Spis sundt, træn regelmæssigt, tilføj gradvist gode realistiske langvarige vaner og drop hurtige slankekurer, detox/udrensningskurer, nye fancye vægttabsmetoder, piller eller whatever. They don’t work!
(Lige her i det sidste er ironien dog ophørt.)
Beklager min sørgelige humor!
😀


Næste indlæg

Nuværende vægt: Glædelig uvidenhed!