Kom af med 5 cm mavefedt på no time!!!

Lad dig ikke narre af Quick-fixes

image

Mit indlæg igår “Kom af med 5 cm mavefedt på 2 min!!!” er indtil videre nået ud til 122.730 personer, hvilket selvfølgelig er meget overvældende, men også interessant. Tak fordi I læste det, og også at så mange heldigvis fandt det komisk og godt kunne fornemme ironien ✌😄

Jeg tænker der må være to årsager til, hvorfor den blev så populær.

image

1. Det ville nok være en mindre skandale, fordi jeg ville ha’ modsagt mig selv og de værdier jeg har gået så meget op i, at man skal holde fast ved! Og ikke lade sig narre at hurtige nemme, Quick-fix, kurer der ikke er videnskabelig evidens for virker og som virker for godt til at være sandt.

2. Fordi folk måske rent faktisk købte den, og ønsker en hurtig nem løsning.

Jeg kan godt forstå, at man kan føle sig desperat efter flere mislykkedes forsøg på at tabe sig, og at der så dukker et nyt produkt op, som kan love en de resultater man altid har ønsket sig. Men man bliver altså nød til, at forholde sig kritisk overfor de her produkter, og slå koldt vand i blodet. Meget af hvad de her kurer og produkter lover de kan gøre, er noget ens krop faktisk selv klarer. Produkterne promoveres og sælges på, at indeholde nogle specifikke “mirakel-stoffer” som skulle frem og sætte ekstra gang i et vægttab. Nogle stoffer bliver fremstillet som, at det er DET her stof der virker – når det er din sunde kost og træning ved siden af, faktisk er det der gør det.

Jeg oplever tit, at folk bliver skuffede når jeg fortæller hvordan jeg har tabt mig, og at jeg ikke har brugt nogle “hjælpemidler”, i form af kosttilskud, slankepiller eller slanketricks. Det har været det man VED virker, the boring but effective old fashioned way HARD WORK. Det ikke for at lyde arrogant, når jeg siger at det altså HAR været udelukkende hårdt arbejde, for det har det. Hårdt arbejde med psyken ikke mindst, det ment nok at spise sundt og træne hårdt i en længere periode – kampen afgøres inde i hovedet, og det oftest mere en kamp imod sig selv, end vægten.

Lad jer nu ikke narre, af hurtige nemme løsninger, der kommer i en flot indpakning, med tilhørende flotte argumenter for, hvorfor lige netop dét her virker. Det også nemt nok, at finde et tilfældigt før/efter billede af en, lokke med sit “mirakelprodukt” og understrege, at det er produktet der har gjort den store afgørende forskel og sådan resultatet er blevet opnået. Du kan bare ikke komme udenom, at man SKAL være i kalorieunderskud for at tabe sig, og derved tage fra sine fedtdepoter. Det en naturlov, så hvorfor ikke bare holde sig til det? Holde det enkelt, ikke investere i alt muligt ja .. bullshit.

Mange virker måske effektive i starten, men fællesnævneren er oftest, at de ikke har nogen langvarig holdbar effekt. På et tidspunkt skal det ophøre, og mange oplever at tage på igen, selvom de egentlig lever og spiser normalt.

Der bliver hele tiden opfundet nye fancye slankemetoder, piller, kurer og supplementer – sådan har det været i efterhånden mange år, og langt det meste er meget af det samme, bare forklædt og promoveret på en anden måde.

Don’t get fooled. Spis hvad du vil med din sunde fornuft, TRÆN både det som er lidt nederen og bare skal overståes (men glem ikke den sjove træning også! Den du nyder er oftest den der er mest gavnende.)

Og så lige klicheen her til sidst: TRO PÅ DIG SELV! 😂✋
Kærligst, Fie ❤️

Næste indlæg

Kom af med 5 cm mavefedt på no time!!!