Lad dig ikke narre af Quick-fixes

Jeg er rejst væk!

image

Et sted der er så uendelig godt for sjælen. Her er absolut alt hvad hjertet kan begære. Varme! Lækkert vejr, skønne glade mennesker, fantastiske træningsfaciliteter, god mad, alverdens muligheder og er generelt bare et perfekt sted, hvis man kunne tænke sig at prøve aktiv ferie og man måske ikke lige er til at ligge på stranden en hel uge!

Det selvfølgelig sportsresortet CLUB LA SANTA på Lanzarote jeg snakker om, som også er mit andet hjem. Det har virkelig været et fantastisk motiverende sted, jeg har været så heldig at kunne benytte flere gange under min vægttabsprocess og her efterfølgende ❤️

La Santa skuffer aldrig, og kan være et opkvikkende afbræk fra dagligdagen hvor man måske gror lidt fast i de samme træningsrutiner og motivationen svigter lidt. Inspiration er der masser af hernede! At komme lidt væk fra grå, kolde, våde og triste halv depressive Danmark er virkelig godt for, og har altid været – især fordi jeg har tendsenser til vinterdepression.

Denne gang er jeg hernede på en eventuge “Total Body Conditioning Week” med min mamma og veninde, det er SKØNT!

Mine klart varmeste anbefalinger går i hvertfald til det her sted, det burde alle virkelig prøve! Et stor tur fyldt med lykkestoffer, varme, gejst og dertilhørende dejlig nærmest konstant permanent ømhed 😂(ja vidst der er også plads til at slappe af, drikke drinks og holde traditionel ferie, hvis man ønsker det!)

Club La Santa er for alle! Professionelle sportstalenter, ligeså vel som almindelig motionister. Her er plads til alle, en dejlig samhørighed, mangfoldighed og alle er velkommen på hver sit niveau.

Du kan læse mere om stedet, priser, faciliteterne på deres hjemmeside: www.clublasanta.dk

Ønsker jer alle det bedste derhjemme i Danmark, og håber I nyder .. Kulden! Haha undskyld 😁

All the best,

//Fie ✌️

Næste indlæg

Lad dig ikke narre af Quick-fixes