Simpel lækker kødbolle-salat!

Sådan har jeg snacket under mit vægttab!

11870889_10153583903123750_8144379221592808126_n

 

Uhm, jeg elsker at gå rundt og snacke, det så hyggeligt!
(Men det nok stadig en af mine lidt dårlige vaner, at jeg gør det lidt for tit) der skal hele tiden noget indenbords 😀 Derfor har det været vigtigt for mig, at jeg i forbindelse med mit vægttab og til dels stadig har nogle fødevare, jeg nærmest ikke kan spise for meget af.

Alt snacking i forbindelse med vægttab skal gøres med sund fornuft.
Nødder er sunde, ja vist – men stadig meget høje på kalorier derfor maks en lille håndfuld nødder om dagen.

Bær, spis løs!

Jeg vil nærmest opfordre dig til, at spise løs af jordbær, blåbær, brombær, rips, solbær osv. Bær bør ikke kun være en lille luksus ting ovenpå skyren eller i desserten, man kan sagtens indtage flere end man lige tror. De er spækket med antioxidanter, vitaminer og faktisk meget mættende pga. alt den væske/vand de indeholder også.

Grøntsager, spis løs!

Kommer nok ikke som nogen overraskelse, men vi skal faktisk oftest spise flere grøntsager end vi måske lige har lyst til. Bagte grøntsager med gode krydderier, lidt skyr dip eller ligende kommer man altså langt med – også som snacks. Grøntsagschips!

Skyr, spis løs!

Skyr mætter utrolig meget. Det kompakt, fyldt med proteiner og lavt på fedt og kalorier. Er man mega lækkersulten efter sin aftensmad, har skyr nærmest altid “reddet” mig. En god portion skyr, med lidt nødder og masser af bær.

Og husk at drik rigeligt med vand. Det sundt og giver mæthedsfornemmelse!

Det kan lyde meget enkelt, men selvfølgelig har jeg også kommet til at spise lidt for mange fuldkornsknækbrød. Spist liiidt for mange af den mærke chokolade. Liiiidt for mange proteinbarer osv. Men disse overstående ting, har det nærmest altid været “sikkert” at ha’ i huset 🙂

All the best!

//FIE <3

Næste indlæg

Simpel lækker kødbolle-salat!