Rødbedebøffer og bønnefritter!
Jeg er ikke vegetar, men jeg har besluttet mig for at prøve at ha’ mindst 3 vegetariske dage om ugen – pga. dyrevelfærd og miljø årsager.
Og jeg er virkelig blevet positivt overrasket over, hvor lækkert maden faktisk godt kan mere vegetarisk.
Jeg faldt lige over de her Rødbede-bøffer fra Ekko Gourmet, købt i SugerBrugsen.
De indeholder Kidneybønner, adzuki-bønner, rødbeder, gulerødder og kapers.
Indeholder kun 126 kalorier pr. 100 gram og skal bare steges på en pande i 8-9 minutter!
De kan virkelig anbefales, smager ikke stærkt af rødbeder – men friskt og lækkert.
Ved siden af søde kartoffelbåde, skåret ud ned i en pose med basilikum, salt, peber og olivenolie. Også lidt bønnefritter, lavet med paprika, olivenolie og saltet.
30 i varmluftsovn på 200 grader.
Ved siden af min nærmest faste inventar, en halv avocado med hytteost og ISIS ketchup.
Velbekomme <3