Chokolade Proteinpandekager med kokos og citron twist!

10 facts om mig :)

12106791_10153684914633750_2117894950269658436_nHey alle sammen!

Jeg har tænkt et par dage over, hvorvidt jeg skulle skrive det her indlæg. Det jo ikke fordi det er noget vildt revolutionerende, mega relevant eller alvorligt indlæg – men måske der sad nogle derude, som godt kunne tænke sig, at vide noget mere om mig? Eller lære mig lidt bedre at kende. Mine særheder, skrøbeligheder, passioner eller ligende? 😀 Who knows, nu prøver jeg i hvert fald at skrive indlægget.

Here we go;
1.
Min absolutte største passion her i livet, er dyr og dyrevelfærd. Jeg er egentlig ikke opdraget eller vokset op med forældre der påvirkede mig på det område, tror bare det en interesse og fascination jeg er født med. Jeg synes ALLE dyr er fantastiske og spændende! Jeg er af den opfattelse, at dyr rummer meget mere end vi umiddelbart tror – og at videnskaben på det område ikke har set toppen af isbjerget endnu. Derfor er jeg også medlem af WWF hvor jeg støtter med 150 kr. om måneden og oveni er TigerPartner med ligeleden 150 kr. hvor de arbejder for bevarelsen af vilde tigere i naturen. En drøm jeg har haft længe, og som jeg går og planlægger lidt – er at komme til at arbejde som frivillig på måske et naturreservat i Afrika. Jeg overvejer en form for elefant børnehjem som; David Sheldrick Wildlife Trust, hvor jeg i forvejen har “adopteret” en elefant unge og donerer penge til mad og pleje – jeg er utrolig forelsket i og fascineret af de dyr.

2. Jeg har faktisk en far, men ser ham meget sjældent. Det er et kompliceret forhold, med mange ting bag som jeg stadig tror vi kæmper med at løse – og komme over. Der har været svigt, misforståelser, konflikter imellem mine forældre og måske bare generelt dårlig timing. Det værste er næsten, at han er en skøn mand, med masser af humor, godt humør og behandler andre rigtig pænt – men virker til at ha’ svært ved, at vise interesse for hans børn. Hvorfor, ved jeg ikke. Jeg håber stadig vi kan komme over det, jeg føler mig i hvertfald klart til det – er bare ikke sikker på han er.

3. Da jeg var 16 år, døde min bedste ven i en trafikulykke. Jeg havde ikke mange venner på det tidspunkt, men han holdte altid fast i mig, var altid utrolig glad og ikke dømmende. Jeg følte aldrig at han dømte mig, på mit udseende. Det var bestemt svært at komme over! Især fordi han var et helt oprigtigt elskeligt og godhjertet menneske.

4. Jeg har altid sunget og elsket musik! Det der rigtig mange mennesker der gør, og det kan man jo sagtens forstå. Da jeg gik på efterskole begyndte jeg virkelig at dyrke sang og musik, og nød at optræde med det foran an masse mennesker – det gjorde, at jeg på en måde kunne gemme mig bag min sang. At folk synes jeg var god til det, og jeg følte ikke længere de KUN så min overvægt. Det var VIRKELIG godt for mig, og jeg glæder mig til at tage sangundervisning igen. Ikke at jeg drømmer om at blive sangstjerne, men fordi det er godt for min sjæl 🙂

5. Jeg er faktisk et ret tålmodigt menneske. (hvis jeg lige skal rose mig selv lidt! for det må man altså godt!) når andre stresser og brokker sig over, at flyet er forsinket, det tager lang til for kufferterne at komme, toget er forsinket – så oplever, jeg faktisk at jeg aldrig blive ligeså sur. Ved ikke, tror bare jeg er lidt mere chill og god til at slå kold vand i blodet 🙂 Det faktisk en dejlig egenskab!

6. Jeg er vildt dårlig til alt hvad der har med computer, teknik og f.eks. biler at gøre! Jeg ved meget lidt om det, og er en kæmpe hat til det. Ærligt så siger det mig ikke en pind 😀 Ligeledes siger biler mig nærmest heller ingenting. Kan jeg komme fra A til B nogenlunde bekvemmeligt er jeg tilfreds!

7. Jeg har boet i en campingvogn med min mor og bror i omkring et år. Og det var faktisk fint nok! Mine forældres skilsmisse var ret kaotisk, så i en længere periode havde vi ingen fast base. Jeg kan huske jeg begyndte at spørge min mor. “Hvor skal vi bo idag, Mor?” men egentlig, så holdte vi sammen – og gjorde bare vores sammenhold stærkere.

8. Jeg går meget op i selvironi! Og at man ikke skal tage sig selv eller livet så højtideligt. Jeg eeeelsker at grine af mine egne pinligheder, også andres bevares – men det som om, at det dæmper lidt af det der  “at man skal være så fattet og rigtig hele tiden!” 
Der er da intet så sjovt, som når man f.eks. falder lige når man går forbi den fyr man måske kal prøve at imponere? Hahah .. Det sjaaaaaw! 😀

embarrassing-moment_o_202574

Længe leve Nynne og Bridget Jones.

9. Jeg er ikke bange for edderkopper, kakelakker eller de fleste andre kryb. Hvor mange gange jeg ikke har frelst mine medmennesker for edderkopper, frøer, mus eller ligende 😀 De er jo ikke farlige! Hvis jeg svømmede med en hvidhaj, eller stod overfor en klapperslange ville jeg nok være semi bange 😀
Tilgengæld har jeg mange andre irrationelle frygte.. Som mennesker! Jeg bliver mindre nervøs over at holde en fugleedderkop, vs. tage på date f.eks 😀

10. Jeg har et kæmpe girlcrush på Alicia Keys! Jeg synes hun er .. altså MANIFIQUE, sexet, mega talentfuld, sød og inspirerende. Men generelt så har jeg en svaghed for “mørkere” mennesker og mulatte. Jeg ved ikke hvorfor, der er meget noget eksotisk og mere sensuelt over dem synes jeg. But .. I still have some exploring to do there! Hahah ej stop!

MEGET VIGTIG DETAJLE JEG LIGE SKAL HA’ MED TIL SIDST!

Jeg er mega overdrevet, kodylt meget Disney freak – og det nærmest nødvendigt for mig, at ha’ i mit liv. Hvor meget jeg ikke har lært af Disney film igennem mit liv! Mine børn skal fodres med Disney. HVER DAG flere gange om dagen bliver de tvunget til det at nogle klassikere med mig.

“Jamen mooaar, jeg skal jo i skole nu!”
Mig: “Det kan du godt glemme alt om, Junior! Disney gør alligevel en meget klogere! Fuck plutifikationstabellen og sæt Løvernes Konge på!” 😀 haha..

Sooo, that’s a little bit more about me. Just because, why not 🙂
Alt det bedste herfra,

//Fie <3

Næste indlæg

Chokolade Proteinpandekager med kokos og citron twist!