Jeg er i himlen ..

Accepter nu dine strækmærker!

11951994_10153581186908750_4633289325295017286_n

 

Jeg synes ikke det er ligeså slemt som det har været, MEN det er desværre stadig størstedelen af folk (navnligt kvinder) som skammer sig over deres strækmærker. Sådan har jeg også selv haft det, mest da jeg var omkring 12-13 da jeg fik dem før første gang på maven. I mange år nægtede jeg at klæde om eller gå i bad sammen med andre efter gymnastiktimerne i skolen. Da var jeg meget skrøbelig, umoden og følte mig endnu mere forkert pga. jeg var den eneste på min alder med stærkmærker.
Men efterhånden, er det som om at det nærmest altid har været en del af mig? Det sådan jeg ser ud, og har haft dem siden jeg begyndte at blive “kvinde”

Jeg er færdig med at skamme mig over at være menneske ..

Faktum er bare, at strækmærker er SÅ naturligt for så mange mennesker at få – på et eller andet tidspunkt i ens liv. Hvis huden skal udvide sig, og ikke kan følge med that’s what happens – hvad skamfuldt er der over det? Det din krops måde, at leve på. The body has to do, what the body has to do.

Personligt har jeg virkelig øvet mig i, hvordan jeg ser mig selv og min krop på. Træne at jeg ser min krop som mit levested, mit redskab til at tage mig igennem livet – og at det VIL få skramme som er smukke og naturlige 🙂
Du har jo om ikke andet gjort dig fortjent til dine strækmærker og ar, netop fordi kroppen har klaret sig igennem noget. Ikke fordi den er ødelagt? Tværtimod!

11935024_10153581228398750_1675742016514349166_n

Mit skib igennem livet, ikke et glansbillede ..
Det er min krop! Den er ikke til for nødvendigvis at please verdens oftest urealistiske, forvræmgede krav eller standarter for folks udseende. Den er til for at passe på mig, tilpasse sig, gøre hvad den skal for at overleve og det skal verdenen ikke ha’ lov til at fucke op for mig.

Du er aldrig smukkere, end når du klarer dig igennem livets udfordringer. Husk hvor den sande skønhed ligger henne! Husk hvad dine tiger striber symboliserer og repræsenterer. Husk på, at de måske var “prisen” for at du fik et skønt barn. Husk på at de måske var “prisen” for at du lærte at tage vare på dig selv. Husk på at de er SMUKKE for hvad de har givet dig i livet!

Husk på, at din krop har brug for at du elsker den. OGSÅ dine knobs og mærker igennem livet. Se DET skønhed i mine øjne 🙂

//All the best to all my beautiful tiger striperS out there <3

Næste indlæg

Jeg er i himlen ..