Slankekur som barn/ung i et voldeligt hjem.

Om dating efter intet selvværd og fedme?

12141493_10153684914818750_2053017979224127628_nJeg bliver sådan cirka, dobbelt så nervøs når jeg skal på date vs. når jeg skal ha’ foretaget en hudoperation! Det fuldstændig irrationelt I know, men GOD hvor er det skræmmende 😀 Jeg bliver et kæmpe nervevrag!

For mig betød min overvægt, i lange perioder at jeg lukkede mig ind i mig selv. Undgik kontakt mine ven/inder, familie i en længere periode hvor jeg var langt nede med depression, dårligt selvværd og prøvede bare at holde tilværelsen ud. Så siger det måske lidt sig selv, at jeg ikke var klar til at date eller at blive følelsesmæssigt involveret i nogle. Dér kan jeg være meget skrøbelig og følsom.

Ikke fordi at det modsatte køn viste mig særlig stor interesse, og jeg var jo bestemt aldrig hende, der blev lagt an på i byen eller fik god opmærksomhed. Tværtimod synes jeg nærmest kun jeg har haft dårlige oplevelser, de få gange jeg var i byen som stor. Bl.a. blevet fulgt efter råbt grimme ting efter “Hvor meget vejer du egentlig? Har du nogensinde målt hvor stor din røv var? HEY! Er det ikke dig Fede Fie?” osv. bare psykisk terror.

Så egentlig, synes jeg at det giver god mening, at jeg ikke turde komme så meget ud, eller blev til dels bange for det. Herhjemme var der trygt!

Noget af det, jeg virkelig har haft svært ved, har været her efterfølgende at finde ud af, hvordan jeg skulle reagere på den nye opmærksomhed der kom. Den har jeg aldrig oplevet før, og til en start var det mega grænseoverskridende og er det til dels stadigvæk. Jeg kan ikke forstå, at nogle kan blive afhængig af den form for opmærksomhed og “beundring”? Jeg synes godt det kan virke klammende og overfladisk.

Men samtidigt har jeg været bevidst om, at det jo er noget jeg skal vænne mig til at slutte fred med. Jeg vil jo gerne finde den rette på et tidspunkt, og at vedkommende nok ikke højst sandsynligt dropper ned i ansigtet på mig. Jeg er af den overbevisning, at man bliver nød til at kæmpe for det der er værd at ha’ – derfor ved jeg også, at jeg bliver NØD til at komme over mine usikkerheder og skrøbeligheder, eller i hvertfald IKKE lade dem styre mit liv.

7d4b0807149887ed9ebd7f95f069e794

For mig, er der ikke noget så skræmmende, som at skulle sænke paraderne og lukke et andet menneske ind ens hjerte. Jeg føler stærkt! Jeg er meget følsom, godtroende og tror på det bedste i mennesker, hvilket klart har bidt mig i røven nogle gange – ikke desto mindre, VIL jeg holde fast i de kvaliter, selvom jeg lærer noget hver gang.

At gå fra at vide, at være konstant ude med en rader, bevist tænke at man måske ikke er den mest attraktive til, at folks reaktion omkring en og ens historie vender 180 grader er en kæmpe omvæltning. Samtidig med at jeg da tager det som en kompliment når folk roser mig og siger “Ej, man kan da virkelig ikke se at du har veje 140!” så bliver jeg også lidt ked af det, og mindet om, at det er en overfladisk verden vi lever i. Nogle gange (nok tit) LIDT for overfladisk efter min mening.
Jeg forventer da, 100 % at hvis jeg finder en kæreste – at han så står sammen med mig, ligegyldigt om jeg så kommer til at tage lidt på igen, eller hvordan da jeg klart ville gøre det samme. Så kan man diskuterer graden af det, men man kan jo ikke bare skride, hvis tingene begynder at gå LIDT den forkerte vej?

“Elsk mig når jeg fortjener det mindst – for da har jeg mest brug for det!”
(Skal lige siges det her ikke gælder utroskab, eller det der er værre)

Jeg ved, at jeg langt fra er den eneste der har det sådan her og at de fleste synes det MEGA skræmmende og få følelser for en anden og føle sig “udsat” og skrøbelig. But, that’s leap of faith! Og man bliver nød til at ofre noget, risikere noget – for at få noget bedre tilbage.

Ja, jeg har da datet og efter nogle oplevelser har jeg erfaret og LÆRT at jeg faktisk virkelig fortjener en der behandler mig godt! Er endelig kommet frem til, at det fortjener jeg virkelig 🙂 Jeg har meget kærlighed indeni mig, jeg ønsker at give ud af og IKKE bare til min kat 😀 haha.. Tager det stille og roligt, but still looking and trying to be openminded!

Alt det bedste herfra mig! En vægttabsrejse er en kæmpe udviklingsprocess, og jeg er nærmest kun lige startet.

ddddddsss

//Lovs, Fie <3

Næste indlæg

Slankekur som barn/ung i et voldeligt hjem.