Jeg frygter virkelig det værste!

“No offense, men du har da taget lidt på?”

12075086_10153710482208750_197453919345659411_n

Jeg har i et tidligere indlæg, forklaret hvorfor jeg de sidste par måneder har taget nogle kilo på, antallet ved jeg ikke, for jeg føler mig ikke klar til at træde op på vægten endnu – men det nærmer sig!

Og jeg tænkte, at overstående billede måske kunne forklare hvorfor jeg har taget på. Her vejede jeg en 62 kilo, et par mdr efter min maveoperation, hvor jeg spiste nærmest under 1000 kalorier dagligt, af frygt for at tage på imens jeg skulle ligge og komme mig i sengen. (De anbefalede mig, ikke at træne hårdt i 6 uger efter operationen)

63 kilo lyder måske ikke at lidt, men det er det for mig. Jeg er 173 høj, og har også en fin muskelmasse så på 63 kilo synes jeg, at jeg ser for tynd ud – det min egen holdning, og jeg trivedes bedst på 68-70 kilo. For dér kan jeg netop også tillade mig at spise nogle lækre ting engang imellem! Jeg kan jo kun tale for mig selv, og det virker bedst FOR MIG.

Kan jeg tillade mig at sige, at folk skal blande sig udenom min vægt, når jeg har delt min vægttabsrejse åbent ud med så mange i så lang tid? Nej, det kan jeg nok ikke rigtig, men at folk har behov for at fortælle mig at jeg har taget på, gøre mig opmærksom på noget jeg selv åbent har erkendt, forstår jeg ikke .. Og så liiiiige skrive “No offense” foran, for at understrege at jeg ikke må tage det som noget negativt.

tumblr_ljhyb3geAw1qck0q8o1_500

ALLE VED DA .. At siger man “No offense” foran noget, så kommer der noget dømmende eller mindre krænkende bagefter.

Men også bare det, at folk har behov for at sige “No offense” foran noget, siger jo bare noget om, at de jo godt ved at det nok ikke er det fedeste at få af vide.
Jeg har ganske vidst lige taget LIIDT for meget på, men ønsker blot at komme tilbage på 68-70 igen hvilket jeg VED jeg ikke er på nu. Men samtidigt er jeg også ved at indse, at jeg IKKE er en fiasko blot fordi jeg har taget lidt på, især ikke fordi at jeg kæmpere videre – og ikke giver op. Efter en lang hård rejse, har jeg haft brug for at lære mig selv at kende (hvor kliche og halvplat det end kan lyde) så har det krævet tid, erfaring og at prøve ting af, før jeg har fundet ud af, hvad jeg vil og hvad jeg trives med.

Jeg skal nok dele åbent ud af, hvad jeg føler kan være gavnende, inspirerende eller hjælpende for nogle mennesker, men jeg skal også huske mig selv! Og er jeg ikke klar til at stå ansigt til ansigt med vægten, så venter jeg med det selvom der er nysgerrighed fra mine  følgere.

Vægten kommer, jeg skal bare ha’ bedre styr på mit hovede og følelser først 🙂

Ha’ en fortsat skøn aften alle sammen,

//Fie <3

Næste indlæg

Jeg frygter virkelig det værste!