Et brev til mine indre dæmoner

Omopereres? Skal, skal ikke?

image

image

Jeg spørger kun, fordi jeg selv er meget i tvivl – og at jeg lige i det her tilfælde, tror det kunne være fint at høre jeres mening. Min kirurg sagde til mig, at det ikke var et ideelt resultat ude ved mine armhuler og at de vertikale ar ikke var blevet så flotte. Han ville gerne tilbyde at lave det om, i håbet om at det blev pænere. Men lige med disse ar, plejer det ikke at blive ret pænt.

Det er nogle ret tykke ar lige på siden, de er tykke og er vel omkring 2 cm i brede. De gør ikke decideret ondt, men føles heller ikke særlig behageligt når jeg har bh på osv.

Jeg har haft brug for en pause væk fra alt det her operations-ræs efter mit vægttab, så da han tilbød mig det for noget tid siden sagde jeg klart nej med det samme. Men det som om at arrene bliver tykkere, farven bliver flottere ja .. Men arvævet bliver hårdere.

Så hvad synes I? Måske skulle man også bare være taknemlig for, at det ikke blev værre – for det kan jo godt blive endnu værre, hvis man opererer igen.

Det hele sat i perspektiv, så er jeg 100 gange gladere for de her ar, end den løse hud. Men bliver man nogensinde 100 % tilfreds?

I sidste ende skal man lytte til sig selv, og det også sjældent jeg har brug for folks mening, i det hele taget omkring hvordan jeg ser ud, men jeg ser intet galt i, at få andres syn på det.

Tak ❤️

//Fie.

Næste indlæg

Et brev til mine indre dæmoner