Før var jeg for fed, nu er jeg for smuk?

Mine top 3 vægttabsretter!

HEY YOU GUYS!
Jeg tænkte, at I skal da lige skulle vide hvilke sunde retter jeg selv har brugt meget under mit vægttab. Nogle af mine yndlingsretter, som jeg ofte er gået tilbage til, hvis jeg manglede inspiration og skulle ha’ noget – der var en sikker vinder 😉

Soooo let’s get ready to rrruuuumblee .. 

NUMBER 1;
MÅ være Meatza!
(Bunden er lavet af oksekød! Genial opfindelse især hvis man er Pizza’holic som jeg)

1468571_225449854318395_1382410457_n

Opskrift til to pizzaer:

400 gram oksekød 3-7 % fedt.
1 æg
1 tsk salt (eller efter temperament)
1 tsk peber
1 tsk oregano
2 hvidløg groft hakket
Cherrytomater
Squash
Pizza-tomatsauce
12 % mozzarella ost (6 % kan også bruges)
Ruculasalat
Og lidt skyr dressing med, paprika, chili og citron.

Fremgangsmåde:

Bland oksekød, æg, salt, peber, oregano og hvidløg sammen. Og pres dem til to flade pizzabunde!

Steg dem på panden indtil de har fået en pæn brun overflade. Det en smagssag om man vil stege dem igennem!

Lig dem derefter over på en bageplade med bagepapir. Kom pizza sovsen på, derefter tynde squashs skiverne, tomaterne skåret ud og put osten ovenpå.

Ind i ovnen i omrking 10 min. på 200 grader.
Tag dem ud, og put eventuelt rucula på med lidt skyrdressing. BUM BUM, så er der lækker pizza! <3

NUMBER 2; 

10153803_390920311104681_4455954473257942640_n

Kødsovs med squash/gulerods spaghetti!

Ingredienser til kødsovs:

100 g hakket magert oksekød (6-10 %)
½ hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1½ spsk. balsamico
½ dåse hakkede flåede tomater
3 hakkede soltørrede tomater
Salt og peber
 Vær kreativ og kom det i du lyster 😉

Personligt skærer jeg bare squash og gulerodder ud i tynde strimler og steger dem så der stadig er lidt bid i. Velbekomme!

NUMBER 3;

Low carb burger!

1899354_224636494399731_381331099_o
Opskrift:

Gulerod og blomkåls burgerbolle (til 2 personer):

125 gram gulerod
150 gram blomkål
2 æggehvider
2 spsk havregryn
lidt sesambrø ovenpå

Riv gulerod og blomkål (ret tyndt)
Bland derefter æggehviderne i sammen med havregryn og bland sammen. Derefter lav 4 ret tynde “klatter” på noget bagapapir. MAN SKAL IKKE SKÆRE DEM OVER SOM ALMINDELIGE BOLLER! De fire klatter er to overdele og to bunde.

Drøs sesamfrø på to af dem. Bag ved 180 grader i 20 min. Lad dem gerne hvile 10-20 min. så de kan samle sig. Er de for “våde” skal de enten være lidt tyndere, eller have lidt længere tid.

Fyld jeg brugte:

3-7 % oksekød.
12 % fedfattig ost.
kalkunbacon
Salatmix (rucula)
Lidt ketchup (med stevia – 40 % færre kalorier) Eller den fra ISIS uden tilsat sukker.
Agurk
Rødløg

Man kan bare være kreativ wink-humørikon
Det her er blevet en af mine yndlingsretter.
Velbekomme guys!

Næste indlæg

Før var jeg for fed, nu er jeg for smuk?