Sund kylling og kål i kokosmælk! SÅ lækkert!
Også kaldet “Kål i kylling” lyder det ikke fancy? Haha..
Der blev eksperimenteret lidt i køkkenet idag, og jeg havde nogle grøntsager jeg skulle få brugt inden de blev for gamle, så var det bare at finde på en lækker sund sovs og noget kød til 🙂
Blev selv meget positivt overrasket over hvor lækkert det faktisk var. Sødt, saltet, krydret lige tilpas og bare en dejlig afveksling fra mine ellers oftest kedelige aftensmadsretter.
Opskrift:
400 gram kylling
1 stort løg
400g revet hvidkål
Lidt rucola
Lidt frisk spinat
2 øko æbler
200 gram frisk ananas
En dåse light kokosmælk
2 tsk karry
1 tsk paprika
1 tsk chili
1 tsk ingefær krydderi
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit hvidkålen i relativt små stykker/strimler i en skål sammen med spinat og rucola.
Svits kyllingen og løg på stegepanden, skru lidt ned for varmen og tilsæt alle krydderier lad det simre et par minutter tilsæt så den friske ananas og æblerne i tern og lad det stege sammen på lavt blus et par minutter – tilsæt så kokosmælken og smag til med salt og peber.
Jeg tilføjede lige nogle friske blåbær og en halv avocado.
Lad mig meget gerne vide hvad I synes når I har prøvet den!
Bon appetit og ha’ en skøn aften, Fie <3