Når jeg har grædt vs. makeup & happyface!

Str. 36 passer stadigvæk!

12208292_10153750184283750_1627277446807362073_nSelvfølgelig er det “bare” en tøjstørrelse, og mit mål fra start har aldrig været en bestemt tøjstørrelse eller vægt for den sags skyld. Jeg ville lære at kunne li’ mig selv, være komfortable i min krop og hvordan jeg så ud. Og ja, så bryde ud af det fedtfængsel som jeg følte jeg levede i. Eller ikke levede, nærmest kun eksisterede.

Som mange af jer nok ved, så har jeg oplevet en vægtøgning efter mit vægttab. Jeg ved ikke antallet af kilo, men jeg kan mærke der er mere fedt på min krop, og det er jeg faktisk ok med, så længe der ikke er værre og jeg stadig kan passe mit tøj! Jeg vejede helt ned til 62 kilo efter mine hudoperationer, hvor jeg i lang tid nærmest sultede mig selv af frygt for at tage på, og det jeg bare VIRKELIG glad for og lettet over at være kommet af med.

SÅ det fejrer jeg da lige med rocke den her River Island jakke fra NELLY.com i str. 36. Det er da værd at være stolt af, synes jeg i al beskedenhed 🙂 Selvfølgelig imiteret pels og læder, da jeg er en kæmpe dyreelsker og aldrig vil støtte det som jeg mener er menneskelig egoisme og dyreplageri! Men det er en helt anden sag 😀

Et vægttab handler om rigtig mange ting, og er en kompleks rejse hvor mange faktorer skal gå op i en højere enhed for, at få succes. Det handler bestemt ikke kun om, cm, vægttab, tøj og alt det der (det er gode sidegevinster, bevares) det handler jo om, at man beviser en masse ting overfor sig selv! Det handler om, at du beviser overfor dig selv, på trods af stemmer indeni der siger du ikke kan, at du faktisk KAN meget mere end du tror. Det handler om at lukke munden på sine indre dæmoner, og stemmen der siger “Jeg kan ikke!” “Jeg er ikke det værd!” “Jeg dur ikke til noget!” Det handler om ens indre udvikling, så er den ydre en god bonus.

Jeg håber DÈT er jeres motivation for et vægttab, og ikke nødvendigvis pænt tøj eller en bestemt tøjstørrelse. Jeg tror det andet er lang mere holdbart!

Alt det bedste til jer fantastiske følgere!!!

Igen, jeg tror på hver eneste en af jer!
//Fie <3

Næste indlæg

Når jeg har grædt vs. makeup & happyface!