Min Facebook og Instagram hacket!!

Derfor har jeg taget på ..

Det her er et RIGTIG svært indlæg at skrive, og jeg har gået længe og tænkt over om jeg skulle dele det med jer. Det ikke uden hjertebanken og svedige håndflader at jeg skriver det her, men jeg tror faktisk – at det kan være det gavn for mig selv også, at jeg ikke føler jeg skal skjule det for jer. Når vi ikke er bange for at tale åbent, ærligt og oprigtigt  omkring de ting der plager os og som måske æder os op indvendigt – kan vi måske kimageomme bedre videre? Og ikke se det som en svaghed, tværtimod en kæmpe styrke.

Jeg er som sagt på ferie med min mor, hvilket jo er herligt. På trods af nogle lidt hektiske og  lad mig bare sige anderledes første dage hernede, får vi hygget os ved stranden, shoppet lidt og ellers spist en masse god mad.

Længe har jeg godt kunne se, at ja jeg havde nok taget lidt på igen. Træningen og den rette kost har simpelthen ikke fungeret for mig.

Jeg har kæmpet med stress og angst i en længere periode, især efter jeg stoppede på antidepressiv medicin. Stressen giver mig en kæmpe lyst til at spise usundt! Slik, masser af chokolade, kager – junkfood you name it. Og når kroppen så samtidigt producerer kortisol er det en mega farlig kombi, og man tager nemmere på af det end ellers.

Angsten og stressen har været svær at kunne se sig ud af til tider, og jeg har nogle dage svært ved bare at komme ud af døren. Jeg ved ikke helt hvad der sker .. Men jeg bliver vildt bange, nervøs, tror der vil ske noget forfærdeligt og jeg føler mig rammet af det.  Det nok tæt på et angstanfald, men jeg prøver at presse mig selv igennem det. Nogle dage går den, andre dage må jeg skynde mig hjælp og “falde” på hoved frusterende og grædende i seng. Hvorfor skal mit sind fucke det hele op igen?

I nogles ører kan det måske lyde som en dårlig undskyldning, men for mig er det nærmere en årsag end undskyldning. For jeg kunne bestemt godt trøstespise en del mere, og jeg får trods alt også trænet lidt. Bare slet ikke nok!

I lange perioder af mit vægttab har jeg også været plaget af angst, depression og kæmpet meget med min psyke .. Så jeg VED, at jeg godt kan komme tilbage på sporet igen. Jeg skal bare ikke kører mig selv ned igen. Det kom jeg desværre til efter jeg havde tabt alt det jeg skulle, og fået fjernet hud. Der knækkede filmen for mig, jeg havde ikke mere at gi’ af – og måtte en tur på psykiatrisk afdeling med et sammenbrud.

Igår aftes lå jeg og snakkede med min mor, hvor jeg imens jeg forklarede hende hvad der var galt brød grædende sammen. Jeg er begyndt at føle mig, uoplagt, tyk og ulækker (jeg ville andre mene det om sndre, men de følelser kan man godt få omkring sig selv alligevel) igen. Og ikke mindst elendig over mig selv, at jeg har tabt lidt af det – som jeg knoklede så meget for at opnå? Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Det går GODT nok hurtigt den gale vej igen 😳 Det som om kroppen hungrer for at tage på igen. Min pause og afbræk væk fra sund livsstil og træning, har nok taget over – og det er virkelig svært at finde den gode rytme igen. Efter jeg havde erfaret at mit vægttab ikke kunne gøre mig lykkelig alene, havde jeg brug for på en måde at finde mig selv igen. Og hvad jeg så skulle gøre, for at arbejde mere med mig selv og fortsat udvikle mig til det bedre.

Hvor meget har jeg taget på? Ærligt, jeg ved det ikke. Men jeg kan se og mærke det! Det ikke så slemt endnu, men den skal heller ikke køres mere ud. Mit tøj bliver strammere de forkerte steder..

Det er ikke selvbenægtelse, for jeg ved godt at jeg skal stramme an nu – og tage den inden det bliver for slemt. Grunden til at jeg IKKE vil gå på vægten nu, er fordi at den simpelthen har for stor magt. Alene dén kan afgøre om jeg er smuk, en succes osv. Det vil jeg ikke tillade den. Istedet for, vil jeg fokusere på én dag af gangen – og ikke kører mig selv helt ned med urealistiske forventninger og krav til mig selv. Jeg skal NOK komme igen, jeg VED at jeg kan – det skal bare gøres bedre og mere menneskeligt end sidste gang! Jeg er et mere skrøbeligt sted mentalt, mange af mine kræfter er brugt op – så selv de små ting betyder en hel del.

Tak fordi I læste med! Jeg lover mig selv OG JER, at jeg ikke slipper det her og tager det alvorligt. For én ting er sikkert, at være sygeligt overvægtig gør i hvertfald ingen ting bedre ❤️ Back on track, op på hesten igen – starts now.

Take care guys!

Næste indlæg

Min Facebook og Instagram hacket!!