En grædende træning

Jeg er træt af at blive misbrugt!

Fitness/sundhedsbranchen skyer ofte ikke midler når det kommer til at love folk de vildeste resultater på kort tid, hurtigt effektivt vægttab hvis man drikker en eller anden åndssvag te, tager nogle farlige slankepiller eller supplementer der slet ikke er nok evidens for, faktisk virker eller er sikkert at bruge. Det så lavt, at udnytte folks desperation på den måde, og man SKAL forholde sig meget kritisk til disse produkter. Det er SÅ meget for godt til at være sandt, og man kan bare ikke komme udenom det hårde arbejde, hvis man ønsker at tabe sig på en god, fornuftig og sund måde.

Det især på IG at det er slemt, hvor de her store IG profiler med millioner og hundrede tusinde følgere, tjener penge på at lave reklamer fra bl.a. mest “Detox Tea”. Her bruger de bl.a. mit billede som de måske har købt et eller andet sted, af en som har været snedig nok, til at tage et screenshot af det eneste billede jeg lagde op på min IG for mange mdr siden, uden vandmærke. Det eneste jeg ikke fik vandmærket af mine billeder, men de manipulerer også tit med billeder, sletter vandmærkerne osv.

12112260_10153737624153750_7463448793162714496_n
@IGmeals har 2.3 millioner følgere, så lur mig om de ikke kan tjene en god slat penge på reklame.

12193311_10153737624143750_9118875682816424481_n

De sidste par måneder har jeg modtaget, tror det er 5-6 emails fra de her store “Weightloss/detox-Tea” firmaer som vil sende mig the og endda betale mig gode penge for at få mig til at reklamere med det på mine sociale medier.
De var bl.a. meget stolte af at sige, at de samarbejdede med Khloe Kardashian, Scott Disick og andre store instagrammere. Men ligeså snart jeg spurgte efter videnskabelig evidens for at disse produkter virker så effektivt som de påstår, fik jeg intet svar igen. De siger alle sammen (det klart du skal spise sundt, og i kalorieunderskud for at det skal virke) jamen, hvorfor så overhovedet bruge disse produkter? Sund livsstil, træning og kalorieunderskud er opskrifter på en vægttab, så det forskelligt med folks indre biokemi og hvordan det påvirker dem og hvor lang tid det tager, MEN man skal være i underskud, så kroppen kan tage fedt fra depoterne. BUM!

Så lad mig for en god ordens skyld lige slå fast, at jeg aldrig har brugt hverken slankepiller, “Detox Tea”, andre “sundheds-detoxing-kure” eller andet fup og fidus. Jeg kunne (hvis jeg vel og mærke ville sælge min sjæl), sagtens reklamere for den ene The kur, udrensningskur, slankepiller efter den anden, men det virker IKKE. Men det klart hvis man samtidigt er i kalorieunderskud (hvor mange af disse firmaer giver en, en lav-kaloriekostplan til – ville det nok virke.) Ikke pga. Detox Teen, slankepillerne eller hvad man nu bruger. Det skræmmende hvor meget af sådan noget der findes derude, men de er jo kloge og manipulerende nok de her firmaer – så meget, at de kan finde på, at bruge transformations-billeder fra folk der ikke har benyttet sig af deres produkter. Alene det, siger en del om hvad det handler om UDELUKKENDE: At tjene penge!

Det eneste der er sikkert, holdbart og SUNDT i den lange ende – er gode sunde vaner, overordnet sund kost og livsstilsændring.

Jeg tager stærkt afstand fra alt der hedder, C9, The eller detox kurer – og slår et slag for den gode, sikre og snart gammeldags måde det er med LIVSSTILSÆNDRING. Det er den eneste sikre vej! Ingen grund til at bruge penge på det.

Alt det bedste,

Fie <3

Næste indlæg

En grædende træning