Det er ret simpelt, du skal "bare" tro på dig selv!

YAAY! Jeg er blevet ambassadør for ..

12072759_10153699335933750_8314422092955601573_n

Igen er jeg bare overdrevet taknemlig for, alle de spændende muligheder mit vægttab har ført med sig, men jeg har bestemt også værget fra mig og sagt pænt nej tak, til en masse ting. Nærmest ugentlige får jeg tilbud om forskellige samarbejder, nye forretninger eller nogle der ønsker branding af deres produkter. Jeg går utrolig meget op i, at holde fast i den troværdighed jeg i al beskedenhed synes jeg har, og jeg sorterer virkelig nøje ud, i hvad jeg har lyst til og ikke. Det utrolig vigtigt for mig, at jeg ikke bliver en reklamesøjle og kun takker ja til få ting – som jeg til gengæld kan forsvare, og gå passioneret ind i.

Anyways, så er jeg utrolig begejstret for, at kunne offentliggøre at jeg er blevet ambassadør for både Adipositasforeningen.dk og ligeledes ambassadør for Bodylab.dk

“Adipositasforeningen er en frivillig non-profit forening, der arbejder for retten til et godt liv og ordentlige vilkår for de overvægtige i Danmark. Samtidig udvikler vi og har en række tilbud, som overvægtige og professionelle kan benytte sig af.”
Jeg skal primært agere som talerør og ambassadør for foreningen, og hjælpe dem med at få sat fokus på nogle overvægts problematikker og dele mine og foreningens synspunkter. Være med til at få fat fokus på bedre vilkår for overvægtige, større forståelse, mindre stigmatisering og mindre fordømmelse fra samfundet. Overvægt er ofte en kompleks sag!

Læs mere om foreningen HER!

Måske kan nogle af jer huske, at jeg før har været sponsoreret af Bodylab, men jeg har siden Februar haft sat samarbejdet på “standby”. Grunden var egentlig, at jeg gik igennem en rigtig svær periode og som mange af jer ved, blev indlagt på psykiatrisk afdeling med stress og depression. Jeg følte ikke, at samarbejdet kunne fortsætte når jeg havde det sådan, jeg ikke trænede eller faktisk ikke gik specielt meget op i, hvad jeg spiste og hvor sundt jeg levede. Lige der kunne jeg ikke formå, at inkorporere deres produkter i mit liv – det føler jeg godt jeg kan igen, især nu hvor jeg har nye mål og ønsker at komme i meget bedre form, og øge min muskelmasse. Man kan selvfølgelig bruge deres produkter som man vil, og til forskellige mål – det ene udelukker ikke det andet, og selvfølgelig skal man altid spise sundt og varieret selvom man bruger proteinpulver, proteinbarer osv. ved siden af.

Om ikke andet glæder jeg mig til at komme igang, og vil selvfølgelig klart bestræbe mig på, at være så god, ærlig og reel en ambassadør for begge “sager” som muligt!

Håber I har en skøn weekend,

//Fie <3

Næste indlæg

Det er ret simpelt, du skal "bare" tro på dig selv!