Er jeg selvdestruktiv, fordi jeg spiser slik?

GIVE-AWAY! Vind min bog <3

11156396_10153248565988750_4729672854568834558_n-1

Jeg er simpelhen så inderligt dybt berørt, ydmyg og overvældet over den gode feedback jeg har fået på min bog. Jeg har modtaget en masse søde rørende mails og tilbagemeldinger omkring min bog, og nogle af dem har virkelig efterladt mig, siddende tilbage med tårer og dybt berørt. Så føler jeg, at jeg faktisk gør en forskel, og det betyder mere end I nogensinde kan forstille jer!
Og det handler ikke om, at rose sig selv, for der var måske nogle ting jeg gerne ville have med i bogen, men som ikke var muligt. Måske i en kommende bog? Hvem ved! 🙂 Der er så mange spændende aspekter og emner omkring vægttab, andet end træning og kalorietælling. Det en livsprocess, og en kæmpe selvudviklingsrejse. For det ér hårdt, og det kræver meget at bryde ud af den stigmatisering man kan opleve som overvægtig og den onde cirkel af trøste/overspisning, som mange lider af.

Når folk skriver til mig, at de kan relatere til næsten alt hvad der står i min bog, så bliver jeg ovenud GLAD! Det var det der var den hovedsagelige mening med bogen. Netop at få nogle mennesker til at se, AT DE KAN – på trods af maddæmoner, og ting i deres liv der kan gøre et vægttab svært og uoverskueligt. Jeg har aldrig været stærkere end andre, jeg har gjort det på trods af mange tårer, depression, angst og til tider stærke selvmordstanker. Derfor tror jeg på ALLE der ønsker at tabe sig!

NÅ ANYWAYS guys, for at deltage i konkurrencen om, at vinde en signeret udgave af min bog “Fede Fie – Min kamp tilbage til livet” skal du bare:

Kommentere i indlægget her (give dig til kende), sørge for din mail er tydelig – så vil jeg finde en vinder helt tilfældigt, og kontakte vinderen via. mail torsdag d. 19 kl. 20:00!

Så sæt i gang fristes man til at sige, jeg håber meget på, at bogen kan være til hjælp og gavn for en derude <3

Alt det bedste herfra,
//Fie <3

Næste indlæg

Er jeg selvdestruktiv, fordi jeg spiser slik?